Els Dret masculí reclama el dret a que hi hagi oferta de putes per simular relacions sexuals; a que el cos femení entri al seu Dret com a "thermomix" per pastar criatures humanes, que el dret a ser pares sigui superior a l'autoritat materna extra legem ... Són les darreres conseqüències de no tenir les dones la competència absoluta sobre el propi cos i els fruits, la maternitat plena lliurement decidida, el dret de les dones a sortir del Dret. És el senyal de com s'estén, com una boira espesa, la ruptura social entre homes i dones. El nihilisme polític que acompanya la fi del patriarcat. Practicar les dones la igualtat entre nosaltres, saber-nos iguals, davant les aplicacions de les regulacions del Dret masculí i incorporar el fill al nostre feminisme són les escletxes per on arribarà una mica de claror al nihilisme que acompanya el final d'una època, la que es va iniciar amb l'Estat modern, al segle XVI.

«... son las relaciones sociales entre hombres y mujeres, con la fuerza y la palabra normativa de los primeros con respecto a las segundas, lo que hace a las mujeres impotentes para la acción. En otras palabras, la relación hombre-mujer está ya inscrita en el derecho y está en él inscrita de manera que aplasta a las mujeres.»

Lia Cigarini, La política del deseo (traducció de Milagros Rivera).


... el mal punto de partida estructural está en la monosexuación en masculino del Derecho que conocemos.

En lo relativo al trabajo, es un derecho que ignora la maternidad porque ha sido elaborado a la medida del cuerpo del hombre.

Pero ... las mujeres de hoy hemos dicho un «doble sí» al trabajo remunerado y a la maternidad, una y otra plenamente vividas, sin conciliaciones ficticias ni falsas alternativas, y este doble sí es una revolución simbólica (revolución de sentido) irreversible que lo cambia todo.

Por eso la injusticia salarial no se corrige: la necesitamos como señal de que mientras que la maternidad no entre y esté entera y libre en el sentido del trabajo, el derecho del trabajo (sin excluir otros derechos) le resultará hostil o superfluo a una mujer.

Pròleg de Milagros Rivera a: Un derecho del deseo, un derecho sexuado, de Laura Mora.

divendres, 19 de febrer de 2016

L´única supervivent de les runes del Patriarcat PP, de tota aquesta època d'intent de seguir controlant, per part dels homes amb l'instrument masculí de la llei, el cos de la dona.

Febrer 2016. 

Cristina Cifuentes presidirá la gestora del PP de Madrid. 

 

Gener 2014  

Cristina Cifuentes, sobre la ley del aborto: "Estoy a favor de una ley de plazos". 

 

***********************

dilluns, 15 de febrer de 2016

Al migdia, minuts de silenci. Al vespre, la disfressa de Tyrion Lannister. No hi ha renovació de la política de partits dins l'imaginari del simbòlic patriarcal. La masculinitat de Pablo Iglesias no està a l'alçada d'un Govern de Pedro Sánchez. El respecte a la societat femenina ha d'estar per damunt de les coincidències ideològiques i hi ha masculinitats que, avui en dia, no poden tenir lloc dins la política de partits o masculina. Ni el grup misogin, “pro proferentem”, de C’s; ni la masculinitat d’Iglesias encaixen amb la de Pedro Sánchez, més preparada per a la societat del demà, on la dona serà vista, per part de l’home, com el que és, una unitat cos-ment, i el que no sigui vàlid per a la societat femenina no ho serà per a la societat en general.

2016.01.01.
JOSEP, 30 anys: AGREDEIX A NOU DONES ANCIANES I A QUATRE D'ELLES LES VIOLA EN UNA RESIDÈNCIA. UNA MOR POSTERIORMENT D'UN INFART. 
Arenys de Mar (Barcelona, ​​Catalunya).

2016.01.03.
UNA DONA PROSTITUTA ÉS ASSASSINADA A CASA. 40 anys. Màlaga (Andalusia). 
La dona assassinada era colombiana d'origen però nacionalitzada espanyola.

2016.01.04.
Mariana Carmen Radu, 43 anys. Madrid.
Una dona de nacionalitat romanesa és assassinada a mans de la seva parella, un home de 41 anys i d'origen albanokosovar. L'agressor va ser detingut després de confessar el crim.

2016.01.05.
Silvia García, 33 anys. Galápagos (Guadalajara).
Abraham, de 36 anys, assassina la seva dona Silvia García, de 33 anys, mare de la seva filla de 5 anys d'edat.
La parella s'havia separat feia temps però havien tornat a conviure.

2016.01.07
M. P. G., 21 anys. Alange (Badajoz, Extremadura).
Una dona romanesa, mare d'un fill de poc més d'un any.
Es va comprovar que la dona tenia una ordre d'allunyament activa de la seva exparella des del passat mes de novembre.
L'home, G. P., també de nacionalitat romanesa, temporer com ella, i de 26 anys d'edat, va confessar els fets.

2016.01.12
Isabel Laureana Cebrián Ruiz, 55 anys. Quintanar de l'Ordre (Toledo, Castella la Manxa).
Assassinada pel seu marit Francisco Javier Carrión Carrión, de 59 anys.

2016.01.13.
Lucinda Expósito Méndez, 43 anys. Vila-Seca (Tarragona, Catalunya).
Assassinada pel seu exmarit Santos G. M., de 59 any.
L'home va disparar amb una escopeta a Lucinda i es va disparar després a si mateix. Va morir més tard a l'hospital.
Una de les seves filles era present.
La parella tenia dos fills més en comú: un de 23 anys que viu a l'estranger i una menor de 15 anys que estava a l'institut en el moment dels fets.

2016.01.21.
Maria Santos Gallardo, 73 anys. València (Comunitat Valenciana).
La filla de Maria Santos Gallardo i Emilio B. A., de 73 i 77 anys respectivament, va acudir a l'habitatge dels seus pares.
En obrir la porta la dona va trobar els cadàvers dels seus pares estesos al rebedor.
Després de matar la seva dona, l'home s'havia suïcidat amb el mateix ganivet.

2016.01.23.
Lisa Jane Lyttle., 49 anys. Costa de la Calma-Calvià (Palma de Mallorca, Illes Balears). 
Warren L., de 50 anys, va matar la seva dona, Lysa Jane Lyttle, de 49 anys, a l'habitatge en què vivia l'home i que la seva dona visitava amb assiduïtat des del seu país d'origen.
L'home va confessar que l'havia estrangulat amb el cable del telèfon mòbil, enmig d'un joc sexual consentit, després d'haver consumit drogues i alcohol.
Lisa era la mare de la filla d'ell, de 19 anys, que viu a Londres.

2016.01.26.
Alicia, 1 any. Barakaldo (Bikaia, País Basc).
Daniel Montaño González, de 30 anys d'edat i natural de Sevilla va llançar per la finestra a la bebè Alicia de 17 mesos després de haver-la violat.
Va agredir també a la mare d'Alicia, Gabriela, de nacionalitat brasilera però família burgalesa, de 19 anys.
Feia unes setmanes que Gabriela havia conegut a Daniel Montaño González.
L'home va recollir a mare i filla a Hontoria (Burgos) i es van dirigir a l'habitatge que compartia l'home a Vitòria (Àlaba, País Basc).
Dins l'habitatge Gabriela va sorprendre Daniel abusant sexualment de la petita, de manera que es va iniciar una forta discussió. Daniel va agredir Gabriela i va tirar per la finestra a la bebè de 17 mesos, Alicia, que després de diversos dies ingressada va morir a conseqüència dels forts traumatismes.
No tenia antecedents per casos de pederàstia, encara que diversos pares d'alumnes del conservatori asseguren que van treure els seus fills de les classes a causa dels crits que el professor proferia als nens, fins fer-los plorar.

2016.01.27.
Ascensió Amores Porcel, 47 anys. Avilés (Astúries).
Assassinada pel seu marit Julio Pardo, de 47 anys.
Portaven junts una dècada aproximadament i no tenien fills.

2016.02.11
Dona, de 25 anys, ingressada amb ferides molt greus en un hospital després de precipitar-se al buit des del seu domicili.
La seva parella sentimental va ser detingut per la seva presumpta implicació en el succés i ingressat sota presó provisional.
La dona era mare d’una filla d'una relació anterior que no estava en l'habitatge quan es va produir el fet.

2016.02.11
Una dona, de 40 anys d'edat, ha mort per un tret, a mans de la seva parella, a la localitat de Lugo de Becerreá.
L’home de 29 anys ha estat detingut.
Els dos fills de la dona, de 16 i 17 anys, d’una relació anterior, van presenciar el crim, i el menor d'ells, de 16 anys, va resultar ferit lleu pel rebot d'un dels trets.

2016.02.13
Fuengirola: Dona de 70 anys, de nacionalitat danesa, va ser trobada morta divendres passat al final d'una escala amb signes de violència.
El marit ha estat detingut.

2016.02.13
A València, una dona de 71 anys va ser trobada morta al seu llit.
El cadàver el va descobrir el seu fill que havia anat a visitar els seus pares i al no respondre a les seves trucades, va optar per enderrocar la porta de casa. Quan va accedir a l'habitatge, es va trobar a la seva mare morta al dormitori i al seu pare, de 74 anys, ferit en l'habitació del costat.
 Principio del formulario
*******************************

Iglesias: "Pero a mí el personaje que me conmueve es Tyrion Lannister, que es un enano que es a la vez valiente, inteligente, tiene un sentido de Estado, es un sentimental, ama la vida y le encanta de vez en cuando tomarse un vino, es al que más admiro". 

 

Tyrion, l'"alter ego" de Pablo Iglesias: “Wherever whores go”.

Pablo Iglesias, Tania Sánchez y Juego de tronos: "Winter is Coming para Rajoy"

Tania Sánchez y Pablo Iglesias se lanzaron a adjudicar personajes de Juego de Tronos a personalidades de la viva pública española. Así el de Jofrey Lannister, a petición de Sánchez fue para Iñigo Errejón; Ned Stark Alberto Garzón; Stannis Baratheon el presidente Mariano Rajoy; Cersei Lannister Cristina Cifuentes; y Tyrion Lannister para el propio Iglesias.

Leer mas: http://www.europapress.es/cultura/noticia-pablo-iglesias-tania-sanchez-juego-tronos-winter-is-coming-rajoy-20150407182238.html

(c) 2015 Europa Press. Está expresamente prohibida la redistribución y la redifusión de este contenido sin su previo y expreso consentimiento.
Pablo Iglesias, Tania Sánchez y Juego de tronos: "Winter is Coming para Rajoy"

Durante la entrevista, además de destacar los paralelismos de la serie con el momento que vive la política en la actualidad, Tania Sánchez y Pablo Iglesias se lanzaron a adjudicar personajes de Juego de Tronos a personalidades de la viva pública española. Así el de Jofrey Lannister, a petición de Sánchez fue para Iñigo Errejón; Ned Stark Alberto Garzón; Stannis Baratheon el presidente Mariano Rajoy; Cersei Lannister Cristina Cifuentes; y Tyrion Lannister para el propio Iglesias.

Leer mas: http://www.europapress.es/cultura/noticia-pablo-iglesias-tania-sanchez-juego-tronos-winter-is-coming-rajoy-20150407182238.html

(c) 2015 Europa Press. Está expresamente prohibida la redistribución y la redifusión de este contenido sin su previo y expreso consentimiento.
Pablo Iglesias, Tania Sánchez y Juego de tronos: "Winter is Coming para Rajoy"

"No basta con un proyecto un moral, hay que acompañarlo de instrumentos de poder en este caso los tres dragones construyen un proyecto político que desafía el orden. Es una inspiración", señala Iglesias que en todo caso confiesa que hay otro personaje por el que tiene debilidad: Tyrion Lannister. RAJOY ES STANNIS Y CIFUENTES CERSEI Durante la entrevista, además de destacar los paralelismos de la serie con el momento que vive la política en la actualidad, Tania Sánchez y Pablo Igle ...

Leer mas: http://www.europapress.es/cultura/noticia-pablo-iglesias-tania-sanchez-juego-tronos-winter-is-coming-rajoy-20150407182238.html

(c) 2015 Europa Press. Está expresamente prohibida la redistribución y la redifusión de este contenido sin su previo y expreso consentimiento.
Pablo Iglesias, Tania Sánchez y Juego de tronos: "Winter is Coming para Rajoy"

"No basta con un proyecto un moral, hay que acompañarlo de instrumentos de poder en este caso los tres dragones construyen un proyecto político que desafía el orden. Es una inspiración", señala Iglesias que en todo caso confiesa que hay otro personaje por el que tiene debilidad: Tyrion Lannister. RAJOY ES STANNIS Y CIFUENTES CERSEI Durante la entrevista, además de destacar los paralelismos de la serie con el momento que vive la política en la actualidad, Tania Sánchez y Pablo Igle ...

Leer mas: http://www.europapress.es/cultura/noticia-pablo-iglesias-tania-sanchez-juego-tronos-winter-is-coming-rajoy-20150407182238.html

(c) 2015 Europa Press. Está expresamente prohibida la redistribución y la redifusión de este contenido sin su previo y expreso consentimiento.

dijous, 11 de febrer de 2016

La família, el futur de la societat: El congrés de la família del PP. L'espledor del Govern Matas no només era en l'esport.

 II CONGRESO INTERNACIONAL DE FAMILIA
Palma de Mallorca, 22, 23 y 24 de noviembre


Organizado por la Dirección General de Menores y Familia, la Conselleria de Presidència i Esports y el Govern Balear, con motivo del décimo aniversario del Año Internacional de la Familia, tuvo lugar en Palma el II Congreso Internacional de la Familia, con el lema “la familia, el futuro de la sociedad”.
Durante los tres días, pudimos escuchar a profesionales venidos de diversos países.

Hotel Meliá Palas Atenea. Palma, 22, 23 i 24 de novembre de 2004:


La ment pensant del Comitè científic d'aquest Congrés, per part del PP, la recent (l'any 2004) catedràtica foralista (ara jubilada) Pilar Ferrer, és encara ara la "mens legislatoris" del Govern balear actual (a la Conselleria de Presidència, com a Presidenta de la Comissió Assessora de Dret civil balear, triada per Bauzá). 

*******************

Al 2003, l'esperit de "poderio" arriba a tot el Govern Matas, també a la Comissió Assessora de la foralista Pilar Ferrer. 

Decret 168/2003, de 26 de setembre, de la Comissió Assessora de Dret Civil de les Illes Balears (BOIB n.º 136 de 30/09/2003).
Article 2
1. La Comissió està integrada per un president, nou vocals i un secretari, tots ells juristes de prestigi reconegut, els quals són nomenats per decret del Consell de Govern a proposta del titular de la Vicepresidència.
2. Els membres de la Comissió són nomenats per un període de quatre anys i poden ser renovats successivament per períodes iguals.


Quan el Govern retornà a Matas i al seu seguici, la Comissió Assessora es posa, a la fi, en mans de la seva creadora (l'any 1998) i es despatxen ben aviat tots els membres anteriors (els de la Comissió del Primer Pacte), mitjançant una Disposició Addicional del Decret 168/2993.

S'acaba la legislatura del vodevil Matas i la Comissió no ha tret endavant cap llei relativa a les grans reformes que s'havien d'abordar, segons l'informe que va sortir de la COMISSIÓ D’EXPERTS PER A L’ESTUDI D’UNA POSSIBLE REFORMA DE LA COMPILACIÓ DE DRET CIVIL DE BALEARS de l'any 1998.
Al 2007, amb el canvi de color del govern, la Comissió presidida per Pilar Ferrer continua fins al 2009. 
Ningú ret comptes de res, de les dietes cobrades, davant la ciutadania.

De l'època colorista del vodevil que va montar en Matas, ara jutjada al cas Nóos, entre d'altres, arribam a l'època de les tenebres, el sectarisme de Bauzá.

********************

Decret 2/2012, de 27 de gener, pel qual es modifica el Decret 9/2009, de 13 de febrer, de la Comissió Assessora de Dret Civil de les Illes Balears (Decret 2/2012, de 27 de gener).
Article 2
1. La Comissió està integrada per un president, un secretari i deu vocals, tots ells juristes de prestigi reconegut, els quals són nomenats per acord del Consell de Govern a proposta del conseller de Presidència.

2. Els membres de la Comissió són nomenats per un període de quatre anys i poden ser renovats successivament per períodes iguals.

El Govern de Bauzá afegeix un membre més a la Comissió i aprofita per fer un canvi que li permet, segons el meu parer, dissimular el sectarisme: Fixa que bastarà acord del Consell de Govern per nomenar a uns i unes i ignorar a la resta. 

Durant 2 anys (2011-2013), la Comissió està en "stand-by", sense reunir-se, i així el nomenament dels membres caduca.
Malgrat això, la pretesa feina de la Comissió s'utilitza, per part de Bauzá, per rebutjar, arbitràriament, les propostes, elaborades, d'iniciativa legislativa civil de l'oposició.

******************

Acord del Consell de Govern de 14 de març de 2014 de cessament i nomenament dels vocals de la Comissió Assessora de Dret Civil de les Illes Balears. 
La Comissió està integrada per un president, un secretari i deu vocals, tots ells juristes de prestigi reconegut, els quals són nomenats per acord del Consell de Govern a proposta del conseller de Presidència. Els membres de la Comissió són nomenats per un període de quatre anys i poden ser renovats successivament per períodes iguals. 

El Govern Bauzá nomena els nous membres, la Presidència retorna a Pilar Ferrer. 

El primer que va decidir la presidenta "bauçana" va ser no renovar-me, a pesar de ser jo única persona funcionària pública de l'Estat especialitzada en Dret civil balear (vaig guanyar la plaça n.º 606, convocada a la Resolució de 8 de novembre de 2001 - BOE n.º 284, de 27.11.2001).
La pròpia Administració renega d'aprofitar-se de mi i rescabalar-se una mica de la inversió que el sistema educatiu fa en la formació de cada un dels seus professors i professores, funcionaris públics.  

************************

I.6) Pregunta RGE núm. 2670/15, de l'Hble. Diputat Sr. Miquel Àngel Mas i Colom, del Grup Parlamentari MÉS, relativa a successió ab intestato (rectificada amb l'escrit RGE núm. 2773/15).

EL SR. MAS I COLOM:
El Sr. President aquí es va comprometre a fer aquesta proposició de llei, dia 21, i no ho fa.
Quatre coses: una, tudadissa de doblers públics, la Comissió Assessora de Dret Civil Balear s’ha reunit només durant el 2014 nou vegades, 12 membres per 350 euros la dieta, quasi 40.000 euros. I dia 23 d’octubre del 2014, a l’acta que vostè em va trametre, s’aprova el projecte de llei de règim patrimonial del matrimoni i el projecte de llei de successió ab intestato, tudadissa de doblers de tots nosaltres ...
Nosaltres feim una proposició de llei i ens diuen que no, perquè no era dels seus, era bona, però no era dels seus. No han governat per a tothom i això són paraules molt gruixudes.

Està continuant la tudadissa de doblers mantenint, a dia d'avui, el format la Comissió Assessora de la jubilada Pilar Ferrer, seguidora de Matas i de Bauzá?

*************************